На "Герена" очакват приключването на сделката с Крумовград за голмайстора на шампионата Алекс Колев. Очакванията са, че в понеделник той официално ще бъде футболист на Левски. През изминалата кампания таранът отбеляза 15 гола в българския елит. Преговорите за 31-годишния национал доста се проточиха, но ще завършат с успех.

Подобни изгледи вече има и за друг, който е викан от селекционера Илиан Илиев. Това е полузащитникът Серкан Юсеин. В последните дни има напредък в преговорите между двете страни, предава "Тема Спорт", дори представители на играча са били на "Георги Аспарухов". Той е силно желан от Станислав Генчев.

За двама футболисти ще трябва да се извади трансферна сума. "Сините" вече могат да плащат за играчи, след като продадоха Хосе Кордоба на английския Норич. Част от парите получени за него обаче ще трябва да отидат за взимането на негов заместник в центъра на отбраната.

Левски работи и по привличането на още един нападател, освен Алекс Колев. Това е Димитър Митков от Локомотив (София), който познава изискванията на Генчев, с когото работиха заедно в "Надежда".

На "Герена" вече не успяха с 22-годишен централен бранител, който е предпочел оферта от турски клуб. За него е трябвало да бъде плащана трансферна сума.

Левски обяви нови две контролни срещи

Левски обяви нови две контролни срещи

Вижте как се променя програмата на "сините"