Левски е фаворит за подписа на двете големи звезди на Ботев (Пловдив) - Тодор Неделев и Кристиан Димитров, научи ТОПСПОРТ. "Сините" са форсирали преговорите за националите на "канарчетата" в последните дни. Столичният гранд е много по-близо до подписа на защитника. 

Левски имаше възможност да се подсили с Димитров още през зимата, но по всичко изглежда, че сделката ще бъде финализирана след края на сезона. Самият футболист няма против да премине на "Герена", където трябва да оформи двойка с Холмар Ейолфсон в центъра на отбраната. Говореше се, че едно от откритията на сезона в Първа лига ще премине в ЦСКА, но изглежда, че Левски е преборил "червените" за неговия подпис. 

Снимка 423990

Източник: LAP.bg

Преминаването на Неделев при "сините" изглежда по-трудно осъществимо, но не и невъзможно. Интерес към халфа имаше от "Армията", като дори се появиха информации, че той на два пъти е приемал офертата на "червените", след което се е отмятал. Тошко е желан и от клубове от чужбина, но на този етап изглежда най-близо до "сините". Полузащитникът подписа нов договор с пловдивчани, но по всичко изглежда, че ще бъде трансфериран. 

Новият наставник на 26-кратните шампиони Петър Хубчев е дал съгласието си за привличането на дуото на Ботев. 

Разговорите между двата клуба се водят от най-високо ниво. Няма да е изненада, ако на Коматево настъпят сериозни промени след загубения финал за Купата на България. Собственикът на "канарчетата" Георги Самуилов излезе с обръщение, в което обяви, че ще направи анализ на всичко случило се и на 29 май ще излезе със становище. 

Снимка 423991

Източник: LAP.bg