Левски е в серия от десет двубоя, в които не успява да запази мрежата си суха, пише "Тема спорт". За последно това се случи на 9 май тази година, когато в плейофната фаза на еfbet Лига бе победен Ботев (Пловдив) с 1:0 в Коматево. Тогава точен бе Марин Петков в 21-ата минута, а Николай Михайлов успя да запази вратата си от попадение.

Задължението към Петър Хубчев е най-спешното за Левски

Задължението към Петър Хубчев е най-спешното за Левски

Служители и треньори си чакат заплатите

През настоящата кампания в шест мача сините не успяха да завършат двубой, без да допуснат гол.

"Сините" реализираха двете си попадения при победата над Берое с 2:1 през първото полувреме, но тимът най-често се разписва през втората част. Тогава са реализирали четири гола, а два от тях са вкарани в заключителните минути на срещите.

Гьоко Зайков се превърна в третия чужденец, който носи екипа на Левски през настоящата кампания. Северномакедонецът дебютира срещу Берое и изигра пълни 90 минути. В сравнение използваните българи са 17.

"Сините" изравниха паритета по вкарани и допуснати попадения на "Герена". Сега цифровото изражение е 6:6, като преди попаденията на Христофор Хубчев и Борислав Цонев показателите бяха отрицателни. Не така стоят нещата при гостуванията, където Левски е реализирал само един гол, а в същото време е допуснал цели пет.

Мъри наскоро в Казахстан: Готов съм да се върна при добра оферта

Мъри наскоро в Казахстан: Готов съм да се върна при добра оферта

"Никой обаче не се обажда"