Шефът на клубния магазин на Левски и тикетмениджър на "сините" - Пламен Петров, ще бъде новият маркетинг директор на клуба, съобщава "Тема Спорт".

Изпълнителният шеф на столичани Иво Ивков е уволнил от длъжността Елица Иванов, която изпълняваше до момента този ръководен пост.

Наскоро в интервю един от представителите на генералния спонсор Палмс Бет заяви, че се надява маркетингът на клуба да се подобрява непрекъснато. Лъчезар Димитров спомена за идеи за разширяване на площта на официалния магазин в сектор "А" на "Герена", както и за откриване на поне още един на територията на София, както и други в страната.

Клубът се е спрял именно на Пламен Петров, в когото виждат активност и раздвижване в действията му в клубния магазин, който върви с добри темпове. В момента в магазина се очакват и новите екипи на тима, които ще бъдат предлагани на етапи, а няма да бъде зареден наведнъж. Интересът на феновете е огромен, а "сините" се опитват максимално бързо да задоволят желанията на своите привърженици.

Левски отправи оферта към бивш национал на България

Левски отправи оферта към бивш национал на България

Стоилов настоява за привличането на опитния футболист