Английската футболна легенда Пол Гаскойн се включи в дарителката кампания по издигането на паметник на иконата на Левски Георги Аспарухов. Това съобщи фенската общност на "сините" в Лондон - "Levski Family".

"Живеещи във Великобритания привърженици на Левски прекараха уикенд в компанията на една от най-големите и колоритни фигури в историята не само на английския, но и на световния футбол - Пол Гаскойн. От дума на дума те разказват на Газа за Асоциация Levski Family и дарителската кампания по издигането на паметника на най-великия български футболист за всички времена - Георги Аспарухов.

Впечатлен, Гаскойн решава да се включи. Речено - сторено! От лицензирания от FA продавач на официални ретро фланелки е закупена реплика на фланелката от световното първенство през 1990 г., с която Газа и компания стават четвърти в света 4 години преди на това място да се озове и нашия национален отбор. Газа я разписва и предоставя специално за нашата инициатива за поставянето на монумента на Гунди в РЕДУТА.

И така, благодарение на нашите момчета в Лондон, имаме удоволствието да ви предложим артикул, подписан лично от ръката на един футболен гений!

Размерът е L, а началната цена на фланелката е 150 лв

Край на търга - 25.03 в 24.00 часа", съобщават от "Levski Family" в страницата си във Фейсбук.

Бабангида: Наско и Мъри си патят, защото преди това някои некадърници са се възползвали от Левски

Бабангида: Наско и Мъри си патят, защото преди това някои некадърници са се възползвали от Левски

Паузата може би идва в точния момент, споделя Емил Ангелов