Легендата на Левски - Михаил Вълчев - сподели пред "Мач Телеграф" впечатлението си от последната изява на "сините" за есента - победата с 1:0 във Враца.

"Победата си е победа, но играта си беше на същото ниво като в предните срещи. Нищо ново и нищо интересно. Говорим едно и също. Няма човек, който да сътвори нещо интересно. Липсва идея. Плюс това Николай Костов вкара навътре Уелтън, а той трудно се ориентираше на тази позиция. Все пак е крило и там е свикнал да играе. Ботев Bp имаха някои положения. Левски не показа нищо особено. Основният проблем е в средата на терена, защото там няма хора. Дарлан вкара гол, който беше донякъде и вратарски. Но в средата куцат нещата. Не знам как ще се оправят, защото сега някои играчи ще си тръгнат. Други не излизат с голямо желание, но като се появиш на терена не би трябвало да е така. Все пак играеш за Левски. С тази игра, с тези футболисти на Левски му остана само името и се приравнява на нивото на средняшките отбори. За жалост, според мен, е така. Игрите показват, че трябва да се вземат мерки.

Не виждам причина Николай Костов да бъде сменян. Като дойде друг няма да се промени нещо особено. Ако бъде човек с име ще поставя условия и ще иска нови футболисти. При всички положения ще иска централен нападател, защото Рикардиньо още нищо не показва. Има някои голове, но се очаква много повече от него. Не знам защо Костов трябва да поема ударите. Тези резултати са по вина и на футболистите, но за мен няма да се променят особено много нещата, ако се смени той", категоричен е бившият нападател.

Агентът на Рикардиньо иска по-добри условия за клиента си

Агентът на Рикардиньо иска по-добри условия за клиента си

Нападателят отбеляза няколко важни попадения