Бившият треньор и футболист на Левски - Михаил Вълчев - коментира предстоящия старт на плейофите. Славният нападател на сините сподели мнението си за играта на тима в последните мачове и как трябва да се подходи за двубоя срещу ФК ЦСКА 1948 в неделя.

"Левски трябва да стартира с успех плейофите и да продължи битката за третото място. В предишния кръг сините имаха възможността да съкратят аванса на ФК ЦСКА 1948 на една точка.

Гръцки гранд проявява интерес към основен играч на Левски

Гръцки гранд проявява интерес към основен играч на Левски

Националът на Гамбия би бил отлична покупка заради доброто си представяне, пише "Метроспорт"

Ще стане добър мач, а предстоящият съперник не се на-мира в добра форма и показа колебания, от което трябва да се възползват сините. Не знам защо започнаха по-страхливо и прибрани в защита срещу Локо (Пловдив).

Дадоха инициативата на противника. Не вървеше играта и нямаше сериозна мобилизация. Сега на всяка цена трябва да победят в неделя и да гледат към третото място. Смятам, че Левски има тези възможности да го постигне.

Левски иска за треньор легенда на Атлетико (Мадрид)

Левски иска за треньор легенда на Атлетико (Мадрид)

Ето кой е той

Необходимо е да се подходи по-сериозно вече в атаката. Постоянно говоря за Рикардиньо, но той трябва да търси топката и да раздвижи играта, а не само да чака центриранията и да вкарва, след като тя се удари в крака му.

Халфовете също е необходимо да вкарат повече идеи и да се играе по-бързо. Като че ли и крайните защитници спряха да атакуват и общо взето, всичко се отразява на играта. Трябва да се подобрят тези компоненти в следващите мачове", заяви Вълчев пред "Тема Спорт".

Баждеков: Мечтата ми е Левски да има нов стадион

Баждеков: Мечтата ми е Левски да има нов стадион

Ето какво още каза той

"Оптимистичното е, че Левски се представя добре срещу по-силните съперници. Може би мобилизацията срещу тези противници е по-силна, а не трябва да е така. Във всички отбори има по няколко добри играчи и не може с лекота да се спечелят мачовете. Единственото, което липсваше до момента, бе реализирането на ситуациите, които се създават. Малко голове се вкарват. Но съм убеден, че сините имат силата да спечелят квота за европейските клубни турнири", добави още той.