Футболната федерация на Латвия така и не се отказва от стремежа си да има Славиша Стоянович за национален селекционер. Според тамошния спортен сайт sportacentrs.com, шефът Каспар Горкш планира пътуване до София, за да проведе решителни преговори с ръководството на Левски.

Целта на латвийците е Стоянович да работи на две места до юни, когато изтичат ангажиментите му към "сините", пише на страниците си днес "Меридиан Мач".

Коняспор с интерес към Иван Горанов от Левски?

Коняспор с интерес към капитана на Левски?

Това твърдят медиите в Турция

Другият вариант за треньор е бил Виктор Скрипник. Той е щял да получава същата заплата като Славиша, но не се е поблазнил от офертата.

"Докато не уредим нещата и не подпишем официален договор, аз няма да коментирам имена или фамилии. Медиите обичат да се ровят. Признавам, че успяхте да разкриете доста неща. Но ще научите кой ще води националния отбор, когато всичко приключи", обяви Каспар Горкш.

"Вижте, не искам да коментирам имена, за да не се правят спекулации. Датата, която сме си поставили като краен срок, е 15 януари. Има дребен детайл, който да изгладим. Надявам се, че ще успеем да го решим дотогава", допълни босът на латвийския футбол.

Тодор Батков: Не вярвам Васил Божков да вземе Левски, какво е дал Спас Русев, че да има изисквания към евентуални купувачи?
Обновена

Тодор Батков: Не вярвам Васил Божков да вземе Левски, какво е дал Спас Русев, че да има изисквания към евентуални купувачи?

"Може би Чандъров би могъл"