Вихрен (Сандански) побеждава Левски последния път, в който домакинства на столичния клуб в А група. Срещата, изиграна на 9 август 2008 година завършва с резултат 1:0, а голмайстор за югозападния отбор е Масена Моке, който бележи от дузпа в 76 минута, за радост на 3500-те привърженици по трибуните.

Минути преди това, Георги Иванов-Гонзо от Левски пропуска от бялата точка. Капитан на Вихрен в тогавашния двубой е 24-годишният Валери Георгиев.

След тази среща в социалните мрежи се появява култово видео с Тодор Батков. Видимо раздразнен, тогавашният собственик на "сините" напуска ложите на стадиона и отива да търси сметка от Вили Вуцов, който по онова време беше наставник на тима.

На видеото се вижда как двамата си разменят реплики на висок тон, като в края Батков обрща гръб на настоящия треньор на ФК Крумовград. Всичко това се случва на фона на тогавашния хит "Животот е песна", който кънти на стадиона в Сандански.

14 години по-късно Вихрен домакинства на Левски в 1/16 финал от турнира за Купата на България. Момчетата на Ивайло Василев излизат срещу 11-те на Станимир Стоилов. Въпрос на време е да разберем дали ще се появи ново култово клипче в социалните мрежи.

Левски винаги отпада в следващия кръг, след като отстрани Вихрен за Купата

Левски винаги отпада в следващия кръг, след като отстрани Вихрен за Купата

Това ще бъде трето противопоставяне между двата отбора за националния трофей