Централният бранител на Левски - Кристиан Димитров, е на мнение, че позитивните резултати на тима в последно време ще повлияят благотворно върху остатъка на сезона за "сините".

"Резултатите влияят позитивно на отбора откъм самочувствие и увереност. Предстои един важен мач с отбора на Крумовград. Този мач не е за подценяване и ще излезем с мисълта да спечелим трите точки. Това е един добър отбор, но смятам, че ако дадем всичко от себе си и сме на максимума, ще спечелим мача. Не ги подценяваме, защото са един интересен отбор. Практикуват добър футбол.

Искам да благодаря на нашите привърженици, че в последните мачове създават една много добра атмосфера за футбол. В Благоевград и Пазарджик бяхме гости, но се чувствахме като домакинския отбор. В неделя атмосферата както за нас, така и за феновете, ще е много добра.

Всички са много добри защитници. Колкото е по-голяма конкуренцията, толкова е по-добре за всеки един от нас. Всеки има своите плюсове. Който заслужава, той играе. Както аз, а мисля, че и целият отбор сме в много добре физически. Направихме една много добра и пълноценна подготовка в Турция. Условията бяха наистина много добри. Смятам, че както аз, така и отбора сме много добре подготвени. Мисля, че това се вижда.

Играем атакуващо и рисково за нас защитниците, защото играем човек за човек. Ние практикуваме такъв футбол, защото искаме да пресираме високо противниците ни, за да не могат да играят много с топката. Ние не сме отбор, който се защитава. Нито срещу Лудогорец, нито срещу ЦСКА сме излизали в глуха защита, които са от водещите отбори в първенството. Играем атакуващ футбол. Правим го дори в мачовете, когато сме били с човек по-малко. Държим се все едно сме 11 на 11".

Илиана Раева настръхна заради Левски: Засрамете се!

Илиана Раева настръхна заради Левски: Засрамете се!

Ето от какво е недоволна