Кристиан Димитров е дал дума на Левски, че ще продължи кариерата си при "сините", пише "Мач Телеграф". И затова в момента отхвърля една след друга офертите, които му отправят родните клубове. Първоначално се смяташе, че той е сигурен за Берое, където старши треньор е Николай Киров. Именно под негово ръководство Димитров се превърна в един от най-добрите защитници у нас.

Така се стигна и до трансфера му в Хайдук (Сплит). Преди това обаче отказа на Левски, въпреки че "сините" имаха постигната договорка с шефовете на Ботев относно цената му. Сега обаче бранителят се оказа свободен агент, след като хърватите решиха да не го задържат, а преди това имаше крайно неуспешен престой и в шампиона на Румъния ЧФР Клуж.

Така Димитров бе принуден да се прибере у нас. Той е получил предложения от още няколко клуба освен Берое. Защитникът обаче е бил категоричен, че е дал дума на Станимир Стоилов, който смята, че може да възроди кариерата му.

На "Герена" ще имат нужда от хора в отбрана, ако се стигне до продажбата на един от титулярите. Смята се, че Левски предпочита това да е Ноа Сонко Сундберг, въпреки че реален интерес има и към Хосе Кордоба. Но дори и до продажба да не се стигне, то Келиан ван дер Каап е опериран и ще му трябва време да се завърне в игра. И тогава за Стоилов ще е по-трудно да използва схема с трима бранители.

Билал Бари: Всичко в Левски ми липсва, тренирам здраво

Билал Бари: Всичко в Левски ми липсва, тренирам здраво

Възстановяването ми върви добре, споделя той