Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов коментира ексклузивно пред ТОПСПОРТ последните събития около клуба, в това число и новината на колегите от Gol.bg относно евентуално идване на Васил Божков начело на "сините". По тази и други теми, ето какво заяви Иванов.

Снимка 232314

Източник: Личен архив

ЗА ВАСИЛ БОЖКОВ

Смея се, защото Левски трябва да издаде собствено издание, за да опровергава всяка невярна новина, която излиза по адрес на клуба. Няма да има смяна на собствеността в Левски, няма и такива индикации. Казвам го с ясното съзнание и подчертавам, че хората, които в момента работим в клуба, мислиям постоянно как да го подобряваме и развиваме. Звучи като клише, но е така. Имаме още много работа да свършим в Левски. Другото са спекулации, повтарям. Няма индикации, нито ще има смяна на собствеността.

ЗА НИКИ ИЛИЕВ И ЗАБРАНАТА МУ ДА ПОСЕЩАВА МАЧОВЕ НА ЛЕВСКИ

Хубаво е, че ме търсите да се чуе и обратната гледна точка. Смятате ли наистина, че мога да пратя на фигура от миналото на Левски, каквато е Ники Илиев, смс, с който да му забраня да идва на "Герена"?! Да, привилегиите, с които се ползваше като член на УС на клуба вече са орязани, но това не значи, че не може да посещава мачове на отбора.

Снимка 246400

Източник: LAP.bg

ЗА СЕЛЕКЦИЯТА И ВРАТАРИТЕ

Да, работи се по този въпрос, но до трансферния прозорец има още 2,3 месеца, ако не се лъжа. Говорим с треньорското ръководство, знаем какви играчи са ни нужни. Гледат се, търсят се. Левски има амбицията да се бори за титлата, и ако искаме да го направим, сме наясно, че трябва да се укрепят някои постове, но предпочитам по тези въпроси да не говоря аз, а спортно-техническият щаб, защото това са теми от тяхната компетенция.

ЗА СЪДИЙСТВОТО И ДЕКЛАРАЦИЯТА СРЕЩУ ЙОРДАН СТАЛЕВ

Левски стои зад декларацията и написаното. Това е официалната позиция на клуба и затова излезе официално от Управителния съвет. От доста време се говори, но истината е, че ако няма феърплей и сред отборите, и сред съдиите, ние може да постигаме много победи, които обаче да не се оказват достатъчни за крайната цел.

Васил Божков заменя Спас Русев като собственик на Левски?

Васил Божков заменя Спас Русев като собственик на Левски?

Клубът от "Герена" има дългове за над 20 млн. лева