Старши треньорът на Етър Красимир Балъков е поредният футболен човек, който вярва, че Левски ще тръгне по добър път под ръководството на Георги Дерменджиев и новият шеф в клуба Павел Колев.

Левски е далеч от нивото на Лудогорец колкото и желание да има, виждате какви процеси има там. Отиват на добре, но ще им трябва време. ЦСКА с Гриша Ганчев го познавам много добре, там при всички положения ще направят всичко възможно да стопят тези шест точки, защото са много качествен отбор. Те са основен кандидат за титлата.

Валери Божинов: Говорих с Павел Колев за трансфер в Левски

Валери Божинов: Говорих с Павел Колев за трансфер в Левски

Нападателят е гласен за заместник на Габриел Обертан

Смятам, че Левски тръгва по добър път, познавам и двамата нови в Левски. Това са хора, които работят изключително професионално. Не можем да гледаме на пет сантиметра пред носа си. Независимо дали си традиционен отбор, ако не работиш години наред правилно, трудно може да създадеш нещо, което другите го имат.

Не очаквам Левски от днес за утре да започне да печели титли. Очаквам от тях постоянна и компетентна работа, а времето ще покаже колко време е необходимо на клуба за всички тези желани титли", коментира Балъков пред "Дарик" радио.