Кой ще излезе за първата тренировка на Левски? Този въпрос си задават не само феновете на тима, но и ръководните фактори на "Герена". Според запознати от няколко дни върви препитване към футболистите за намеренията им. В това число влизат и футболистите, чиито договори изтичат на 30 юни.

Всички на "Герена" очакват Наско Сираков

Всички на "Герена" очакват Наско Сираков

Искат да им обясни какво ще е бъдещето на Левски

В тази бройка са вратарите Михайлов и Кръстев, Райнов, близнаците Цоневи, Краев и Божинов. Матео Стаматов също е обвързан със "сините" до края на месеца, но бе категоричен, че няма да продължи. От останалите пък Илия Юруков е краен, че този път няма мърдане и ще разтрогне договора си, за да осъществи трансфер в Арда.

На този етап няма яснота дали в групата, която Живко Миланов ще изведе днес в 18,00 часа, ще бъде и Начо Монсалве. Испанецът подписа с Левски до лятото на 2022 година, но има всички поводи за скъса с тях и да си потърси бъдещето на друго място, както стори голяма част от чужденците на "Герена" още преди края на пролетния дял.

До късно снощи "сините" нямаха списък с футболистите, които ще стартират подготовка, а само на юношите, които ще бъдат привикани, за да се борят за място в първия отбор, пише "Мач Телеграф".

Джо Диксън оставил бледа следа и в Румъния

Джо Диксън оставил бледа следа и в Румъния

Като футболист...