Треньорът Николай Костов по всяка вероятност ще изведе за последен път Левски днес. "Сините" вчера проведоха едно занимание, след което заминаха на лагер преди двубоя под Околчица.

Спортно-техническите проблеми за Костов също не спират, но до последно той ще се надява, че ще може да използва двама от основните си играчи. Става въпрос за Хосе Кордоба и Джавад ел Джемили. Защитникът и атакуващият халф пропуснаха загубата от Хебър с 1:2 за купата, тъй като бяха измъчвани от различни травми. Те се включиха в тренировката в четвъртък на резервите и играчите, които взеха по-малко участие в Пазарджик, а вчера също проведоха нормално занимание.

Треньорът до последно ще преценява дали да ги използва на очаквания тежък терен във Враца, тъй като не иска да рискува здравословното им състояние.

Костов няма да може да разчита на Асен Митков, тъй като младежкият национал е наказан за една среща заради петия си жълт картон, който получи срещу Хебър. Голяма е вероятността крайните защитници Петрис и Цунами да пропуснат мача, след като не тренираха вчера, защото са измъчвани от травми, пише "Тема Спорт".

Кордоба и Ел Джемили на линия за Левски срещу Ботев (Враца)

Кордоба и Ел Джемили на линия за Левски срещу Ботев (Враца)

Ето подробности