Левски излиза днес от 16:00 часа срещу Крумовград на базата "Никола Щерев-Старика". Двубоят вече е без никакво значение за крайното класиране. 

Защото дали ще финишират четвърти, или пети, сините, така или иначе, няма как да отидат на бараж за Лигата на конференциите. Същото важи и за новака в елита, който прави уникална кампания.

Шампионът на Кипър иска Ел Джемили

Шампионът на Кипър иска Ел Джемили

Ще има ли сделка?

ащото дали ще финишират четвърти, или пети, сините, така или иначе, няма как да отидат на бараж за Лигата на конференциите. Същото важи и за новака в елита, който прави уникална кампания.

Кръг по-рано Левски победи с 2:1 Локомотив Пловдив на "Лаута", като направи обрат. Тогава отборът на Николай Костов надигра съперника. Затова и треньорът на сините не мисли да прави кой знае какви промени по състава. Възможно е да прибегне само до една такава - да върне Ел Джемили при титулярите за сметка на Евертон Бала. По-вероятно е обаче последният да стартира днес.

На вратата на сините ще бъде Пламен Андреев, а карето в отбрана ще бъде съставено от Галчев, Ван дер Каап, Кордоба и Цунами. В халфовата линия отново ще бъде гласувано доверие на младока Асен Митков и Карлос Охене. Митков заигра силно, след като се завърна на терена след дълго лечение на контузия в коляното.

Сдружението пак ахна по Мъри и Ивков

Сдружението пак ахна по Мъри и Ивков

Ето какво написаха

Той блесна с отлична асистенция на "Лаута". Нападението ще бъде водено от Рикардиньо, който ще бъде подпомаган от Марин Петков и Фабио Лима. Задраскани с "дебелия флумастер" продължават да бъдат Хоакин фернандес и Патрик Мислович.

В състава на Крумовград пък след изтърпяно наказание се връща Клайдер Машедо, пише "Тема спорт".