Старши-треньорът на Левски - Николай Костов, отправи послание към левскарите след последния си мач като наставник на "сините". Той също така отчете като грешка това, че отборът не успя да се класира за европейските клубни турнири.

"Доволен съм от празничната атмосфера, която се създаде в този мач. Нашите играчи още, когато видяха състава на Лудогорец им стана ясно... Започнахме лежерно, действахме мудно и всичко беше предвидимо. През второто полувреме вдигнахме малко оборотите.

Левски - Лудогорец 1:0 в мач от efbet Лига

Левски сложи край на прокобата срещу отпускарите от Лудогорец, емоционални раздели белязаха мача

Край на "синята" серията от 24 срещи без победа над "орлите"

Изчистихме толкова много задължения, разделихме с толкова много важни футболисти. Не мисля, че в днешния ден трябва да говорим за тези неща. Беше много сложно да работим с екипа ни, на който благодаря, тъй като се справихме със своите задачи.

Няма смисъл да връщаме лентата назад. Във футбола се променят нещата доста честа. Нямахме добра среда, в спорта това е много сложно да мотивираш играчите, тъй като те изпълняват много сложни задачи.

Имаше много мачове, в които беше неприятно да има такива разминавания между публиките и такива скандирания, които няма как да не рефлектират върху футболистите, които са доста млади. Благодаря на всички, които са вярвали в отбора и в мен и са ни подкрепяли. Заминавам си от отбора с малко неудовлетворение, защото не успяхме да се класираме за евротурнирите, за което съжалявам.

Любовта спасява всичко. Левски трябва да намери начин да се обедини. Трябва да бъдат подкрепяни и Сираков, и Боримиров, които управляват нашия клуб. Това нещо трябва да престане. Много е сложно в такава среда да играеш красив футбол, те даже го иронизираха като романтичен. Естествено, че ми е тъжно", завърши Костов.

Фабио Лима: Приемаме го мъжки, че няма да играем в Европа

Фабио Лима: Приемаме го мъжки, че няма да играем в Европа

"Да вдигнем главите и да бъдем фокусирани"