Сагата по евентуалното завръщане на Георги Миланов в Левски продължава. В момента 31-годишният полузащитник е свободен агент, след като договорът му с Ал Дафра изтече. Той премина в този клуб именно от "Герена" в началото на 2023-а.

Новият треньор на сините призна, че иска да има играча в състава си. "Разговаряме с Георги Миланов. Мисля, че той е точният човек, който може да попълни празнотата в средата на терена", каза Костов след една от контролите на отбора по време на лятната пауза.

Клуб от Русия ухажва основен играч на Левски

Клуб от Русия ухажва основен играч на Левски

Руският клуб все още не е отправил оферта за бразилеца, но той е влязал в полезрението на биковете

Финансови разминавания обаче са причината Миланов още да не е облякъл синята фланелка. Има и такива относно срока на договора.

В един момент се считаше, че Георги е сигурен за "Георги Аспарухов", но нещата не се развиха по искания от клуба начин. С екипа на сините той има общо 52 мача във всички турнири, в които е вкарал 8 гола.

Георги Миланов и Наско Сираков не се разбраха, ето причината да няма сделка

Георги Миланов и Наско Сираков не се разбраха, ето причината да няма сделка

Завръщането му е все по-малко вероятно

Треньорът на Левски Николай Костов е дал още седмица за размисъл на халфа дали да приеме предложението на сините.

В момента Миланов е във ваканция. Той все още изчаква добри оферти от чужбина. Ако такава пристигне, то със сигурност бившият национал ще предпочете да продължи кариерата си на "Герена", а на друго място, отбелязва "Тема Спорт".