Левски ТВ ще предава на живо в клубното приложение всички контроли, които тимът ще изиграе до края на лагера в Хърватия, съобщиха "сините".

Стриймингът ще е достъпен само в мобилната апликация, която може да изтеглите напълно безплатно в дните преди първия двубой, за да си гарантирате бърз и сигурен достъп до възможността да гледате своите любимци в предстоящите проверки.

За устройства на Apple от тук: https://apple.co/3onYJCY

За Android устройства от тук: http://bit.ly/2MDLGPH

За Huawei от тук: https://bit.ly/3sifi5s

Левски с иновативен подход преди заминаването за Хърватия

Левски с иновативен подход преди заминаването за Хърватия

"Сините" излъчваха на живо тренировката си

Отборът на Левски ще изиграе пет контроли по време на зимния си подготвителен лагер в Умаг, Хърватия, като "сините" ще бъдат край брега на Адриатическо море от 14 януари до 3 февруари 2021 г.

Първата проверка е насрочена за 20 януари срещу словенския Домжале. На 23 януари Левски излиза срещу Бачка Топола (Сърбия). На 27 януари "сините" играят срещу словашкия Слован (Братислава). На 30 януари срещу е насрочена проверка срещу друг словенски тим - Олимпия (Любляна). На 2 февруари Левски излиза в последната си контрола в Хърватия - срещу босненския Сараево.

"Сините" се прибират в София на 3 февруари, а последната проверка преди началото на пролетния полусезон в Първа лига е срещу Спортист (Своге) на 7 февруари.