Вторият по големина акционер в Левски - Константин Папазов обяви, че няма нищо вярно в това, че "сините" подготвят бойкот на предстоящия мач срещу ЦСКА. Баскетболният специалист силно се надява, че съвсем скоро вековниците ще имат своя нов генерален спонсор.

Ето какво каза той пред колегите от "Гонг":

Повериха дербито ЦСКА - Левски на Никола Попов

Повериха дербито ЦСКА - Левски на Никола Попов

Беше предпочетен пред другия ни изявен съдия Георги Кабаков

"Няма нищо вярно в това. Управителен съвет има съвсем закономерно, на базата на това, че вече близо месец заради короната на Павел Колев не сме се срещали, пък и имаме уговорка в рамките на месец да се срещаме поне веднъж, а понякога и два пъти, за оперативни задачи. Абсолютно съвпадение е мачът с ЦСКА. Най-нормалното нещо е дербито да бъде коментирано, но ние не можем да вземем някакво фундаментално решение в тази връзка, защото то не зависи от нас. Трябва да се съобразяваме с правилата.

Кирил Ивков: Добре, че Сираков е на "Герена", той най-много се тревожи за бъдещето на клуба

Кирил Ивков: Добре, че Сираков е на "Герена", той най-много се тревожи за бъдещето на клуба

"Изцяло си зависи от Стоянович дали ще постигне резултати"

За мен, като спортен човек, е ненормално след 14 дни почивка на 16 човека, да има мач, но никой не е виновен за тази ситуация. Моето лично мнение е, че формулата, която е мислена април-май месец, е била приоритетна за завършване на сезона според изискванията на УЕФА. Сега нещата трябва да бъдат коригирани. Това е в интерес на здравето на хората. Ние сме сезирали СТК и медицинската комисия с нашето желание, те се позовават на своите нормативи, оттам нататък няма място за сърдене. Документите са еднакви за всички.

Утре, по условия на Медицинската комисия и Заповедта, ние като клуб сме задължени да направим нови тестове на всички болни състезатели. Ще видим какъв е резултатът. Силно се надявам вече всички да са здрави, защото обстановката е много трудна за всеки отбор. Нарушаването на тренировъчния процес е нещо много фатално.

Левски отказва да излезе срещу ЦСКА!

Левски отказва да излезе срещу ЦСКА!

Наско Сираков свивка извънредно заседание на УС в петък

Преговорите са в напреднала фаза. Ние имаме един постоянен спонсор, който е най ценен, и това са нашите фенове. Но дори и тяхната огромна любов не е достатъчна. Без основен спонсор и без други по-малки няма да можем да се справим със ситуацията", заяви Папазов пред колегите от "Гонг".