Бившият изпълнителен директор на Левски Константин Баждеков направи кратък коментар пред ТОПСПОРТ за последните събития на "Герена". Финансистът обяви пълната си подкрепа към Наско Сираков и добави, че всяко дарение в момента е добре дошло за клуба. 

"За момента избягвам да коментирам по-конкретно, докато не се изяснат нещата. Обстановката е много сложна. В момента не съм в София, но съм ангажирал хора да ми купуват билети за рождения ден на Левски. Доколкото мога и ми позволяват възможностите се включвам и в другите инициативи на клуба", каза Баждеков пред ТОПСПОРТ.

Левски ще играе контрола с Витоша (Бистрица)

Левски ще играе контрола с Витоша (Бистрица)

Началният час на срещата ще бъде уточнен допълнително

"Желанието на Наско Сираков обедини "синята" общественост. Подкрепям го напълно. Работили сме заедно. Имали сме много успехи, много проблеми сме преодолявали. Ще се радвам, ако той успее да овладее този процес в момента, тази неясна ситуация с акциите. Дано да се реши възможно най-бързо".

"Тези търсения на помощи и финансиране от феновете не може да продължават безкрайно. За момента като че ли е решен проблемът в някаква степен, но дългосрочно няма как да стане само с помощ от страна на феновете".

Снимка 294726

Източник: LAP.bg

"Дарението на Делян Пеевски? Всяко такова в момента, което ще помогне на клуба да излезе от тази ситуация и да избегне от фалита, е помощ. След като не са поставени някакви условия в началото кой може да дарява и кой не може, мисля, че всяка помощ е в името на оцеляването на Левски. Всички трябва да се обединим, за да може Левски да избегне фалит", допълни финансистът.

Аз с каквото мога се опитвам да помогна реално. Ако се решат нещата и някой има нужда от моята помощ и опит, съм готов да се отзова. Бил съм много години в Левски и съм минал през многобройни проблеми", завърши Баждеков. 

Божинов: Сираков има т*****те да поеме Левски, Божков е разумен човек

Божинов: Сираков има т*****те да поеме Левски, Божков е разумен човек

"Единствено искам Левски да бъде спасен"