В 15:00 часа мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков отново застана пред медиите.

Той, съвместно с изпълнителния директор на клуба Павел Колев и управителя на официалния магазин на ПФК Левски Пламен Петров, представиха членските карти на клуба "Аз съм Левски".

Ето какво каза Павел Колев:

"Това е само първата стъпка от голям процес. Той има за цел да се сбъдне мечтата на Левски - във всеки момент да знаем кои са точно левскарите в България и по целия свят, а и да сме наясно с потребностите им за техния клуб. Повече детайли няма как да ви разкрия. Като част от членската кампания се разработва нов сайт на Левски. Той ще е основният комуникационен канал. Ще имаме обратна връзка и хората ще могат във всеки момент да са в контакт с представител на клуба.

Искаме да видим колко са левскарите и къде са те.

Снимка 498492

Източник: LAP.bg

Ще има няколко типа карти, най-високият клас от които е диамантената. Едно от нещата, които тя предлага, е тренировка с отбора. Разбира се и място в президентската ложа, до Наско Сираков. Също ще включва и едно пътуване с отбора за мач, както и един лагер с тима. Тази карта е на стойност 10 000 лева. Ще има 20 от тях, при необходимост ще направим още.

Прогнозата ми е за 30-40 членски карти, до края на годината. Не искам да спекулирам с цифри. Същественото е да отворим клуба за привържениците си.

Целта на кампанията с картите не е да се спасява Левски", каза Колев.

Наско Сираков даде официален старт на кампанията за членските карти в Левски

Наско Сираков даде официален старт на кампанията за членските карти в Левски

Вижте подробностите от събитието