Последният треньор, извел Левски до шампионската титла на България Емил Велев говори пред "Дарик радио". Кокала говори в часовете преди домакинството на Левски срещу Апоел (Беер Шева).

"Да, видяхме се с президентката. Преди около 2 часа имаше обяд с хората от Левски. Сираков също присъства. Говорихме си, размениха си някои подаръци. Всичко протече нормално", каза той за срещата на ръководствата на двата клуба преди мача на стадион "Георги Аспарухов".

"Да, естествено, че ще бъда на стадиона, както и много фенове. Разбрах, че всичко е разпродадено, така трябва да бъде. Очаквам Левски да излезе победител и да се класира", потвърди Велев, че ще бъде на стадиона за двубоя, който е с начален час 20:00 часа.

Левски разпродаде "Герена" за мача с Апоел

Левски разпродаде "Герена" за мача с Апоел

Всички билети са изчерпани

"В момента Левски е една идея по-добър, въпреки че не е в оптималното си състояние. Апоел Беер Шева също в момента се клатушка леко, но да не забравяме, че в последните 4-5 години непрекъснато участваха и в групите на Шампионска лига и Лига Европа. Последният сезон биха и Макаби Хайфа, и Макаби Тел Авив, така че този отбор не трябва да бъде подценяван, въпреки нулевото равенство в първия мач", анализира ситуацията в двата клуба Кокала.

"Ще има значение, ще се подсилят с него. Той е човекът, който изпълнява всички статични положения и връзва играта, както се казва. Добър играч. Може и да не е много подвижен, но играе с акъл и без него видяхме, че в първия мач Беер Шева се луташе и не знаеше как да завърши атаките си", коментира Кокала завръщането на Рамзи Сафури за гостите.

Велев сподели и за срещата си с бившия собственик на Левски Майкъл Чорни: "Ние сме си приятели, нормално е да си говорим. Да, питаше, разпитваше, не само мен, но и Сираков и Боримиров. Човекът си се интересува от футбол, особено от Левски, и му беше доста приятно и се зарадва, че Левски изнесе добър мач там. Липсваше само гола, но всички се надяваме днес и головете да присъстват в този мач".

"Не знам сега, с един гол трябва да сме пред Апоел Беер Шева, за да се прескочи този противник и да се чака вече големият мач срещу Айнтрахт Франкфурт", каза Велев за очакванията си за завършек на двубоя.

"Тръпката е нормална, защото върху мен напрежение няма. Когато си вътре в нещата, напрежението е друго. Очаквам мача с интерес и ще стискам палци отборът да се класира напред", завърши Велев.