Бившият капитан и старши треньор на Левски - Емил Велев направи интересно изказване пред "Мач Телеграф" относно борбата за шампионската титла в efbet Лига. Въпреки че ЦСКА е лидер в класирането след изиграването на есенния дял от първенството, Кокала не дава сериозни шансове на "червените" да триумфират като шампиони през пролетта.

"Да, доста оспорвани срещи се изиграха, но се получава надбягване с един кон. Единственият конкурент, който можеше да е на Лудогорец, е Левски. Но "сините" в последните два месеца записаха много лоши резултати в първенството. Бихме всички антирекорди откъм резултати и затова сме на 14 точки от върха, който за мен е недостижим. Освен, ако не се случи нещо случайно.

ЦСКА не ги виждам да задържат първото място. Победиха на късмет в доста мачове, което също е част от играта. Не казвам, че е невъзможно да станат шампиони с късмет, защото сега има и подготовка и трансферен период. Ако направят това, ще ги поздравя. Мисля, че Левски ще стигне до второто място. Това може би ще е максимум", каза Велев.

Левски тренира на пълни обороти в Дубай

Левски тренира на пълни обороти в Дубай

"Сините" започнаха с бегови упражнения, както и тест за издържливост