От днес феновете на Левски могат да си закупят книгата "Моят Левски" с автор Ивайло Кючуков. Изданието е с обем 168 стр. и съдържа в себе си историята, наследството и завета на създателите, футболистите и привържениците, проследява различните епохи в съществуването на клуба от 1914 година до днес и отправя своето послание за бъдещето.

Книгата може да се поръча от онлайн магазина на Левски, както и от сайта на издателство "Мусагена". 

Ето какво написа по повод изданието авторът Ивайло Кючуков: 

"Приятели, особено съм щастлив, че именно днес мога да споделя старта на предварителната продажба на книгата "Моят "Левски". Едно издание, което е насочено към подрастващите, но спокойно може да се чете и от всички вече пораснали "сини" сърца, които пазят в себе си искрата на левскарщината.

Книгата е с обем 168 стр. и съдържа в себе си историята, наследството и завета на създателите, футболистите и привържениците, проследява различните епохи в съществуването на клуба от 1914 година до днес и отправя своето послание за бъдещето.

Защото в игрите децата за "Левски" мечтаят...

Благодаря на издателите от Musagena, благодаря на Тръст Синя България, които са първоизточникът на тази идея и продължават със своите инициативи, свързани с деца. Благодаря и на всички, които не спират да изпълват със смисъл думата левскар. Ако Вас Ви нямаше, просто нямаше за какво да се пише!

Може да се възползвате от предварителната продажба и да бъдете сред първите получили изданието, като го поръчате по следния начин:

От онлайн магазина на ПФК "Левски": https://bit.ly/3dplQY7

От сайта на издателство "Мусагена": https://bit.ly/2TWKUhw

Приятно четене, надявам се да ви хареса!"

Нидерландското дуо на Левски кара феновете да мечтаят за трофей

Нидерландското дуо на Левски кара феновете да мечтаят за трофей

Спиерингс и Робърта впечатляват с изявите си