Големият фен на Левски - Кирил Ефремов - сподели мнението си за поредицата от мачове без победа. Той бе категоричен, че "сините" и техните фенове са минали през далеч по-тежки периоди и сега също продължат да стоят твърдо зад отбора.

"Не мисля, че сме в криза, но просто не успяваме да си реализираме положенията. Отборът играе добре. Много бързо забравихме как преди година и половина всеки идваше и се снимаше с таблото на "Георги Аспарухов". Тогава на всяка една точка се радвахме. Сега започнаха веднага да излизат специалисти, които обясняват как Мъри Стоилов не разбира и е объркал тактиката, какви ментата са били бразилците и т.н. Само допреди месец той беше най-велик, а сега... Не, че е нещо, но не сме загубили последните 5 мача, а не сме победили в тях. Преди това паднахме веднъж от Славия. Тогава пак играхме добре. Бързо забравят хората.

Ние в момента не си взимаме мачовете, но играем. Създаваме положения, но не успяваме да ги вкараме. Мъри няма вина за това, че не успяват играчите да вкарат. Нека не забравяме и онези 7-8 мача без загуба, когато всички започнаха да говорят как това е Левски и т.н. Когато взехме Купата, Стоилов предупреди, че не сме готови и този успех се дължи на емоциите около отбора. Трябва още време. Дори не се ядосвам, защото виждам, че Левски играе на 100%. Нормално е да има слаби мачове, а понякога и резултати. Не може с едни и същи футболисти да взимаш всеки мач и тези играчи да са в максимално добра форма винаги. Ако бяха влезли част от положенията в последните мачове - какво щяхме да говорим тогава?!", заяви той пред "Мач Телеграф".

Станимир Стоилов няма да спести нищо на "сините" звезди

Станимир Стоилов няма да спести нищо на "сините" звезди

Предстои им тежък разбор