Личността, ореола, футболните достойнства и характерът на "синята" легенда Георги Аспарухов се превърнаха отново в тема за разговор с децата.

Този път авторите на "Като Гунди" Ивайло Кючуков и Райчин Генов посетиха учениците от ОУ" Стефан Стефанов " в Елин Пелин, където учениците от четвърти и пети клас се запознаха с примера и безсмъртните послания на непрежалимия нападател.

Децата имаха възможност да се докоснат до най-емблематичните примери от живота и кариерата на Аспарухов и да чуят част от неговите мисли, надхвърлили времето. "Спортният съперник не е враг", "Щом играеш за България, не си играй" и "Учи се от малки и големи" са само част от цитатите, които са надхвърлили вртемето и клубната принадлежност.

По време на срещата децатате обещаха да следват добрите примери в своето ежедневие, а в нейния край те получиха редица подаръци и бяха изненадани от любимия клубен талисман "Лъвски", с когото си направиха множество снимки.

"Ако желаете "Като Гунди" да гостува и във вашето училище, пишете на ivaylo.kyuchukov@levski.bg", пускат от сайта на "сините".