Капитанът на Левски Николай Михайлов говори за БНР преди дербито с ЦСКА. Стражът определи "червените" за фаворит в срещата. 

"Спрямо моментната ситуация, която се намираме ние в класирането и спрямо играта, която показваме последните седмици, на хартия ЦСКА София е фаворит. В крайна сметка това е един мач, в който и двата отбора ще се опитат да спечелят и нищо не се знае кой ще е краен победител. Надявам се ние да спечелим. В един мач всичко може да се случи. Не винаги винаги този отбор, който е считан за фаворит предварително, побеждава. Важно ще е ние как ще излезем на терена, колко мотивирани ще бъдем. Всичко зависи от нас самите - как ще защитаваме, как ще атакуваме", започна Ники. 

Левски загуби Живко Атанасов за мача с ЦСКА

Левски загуби титуляр за дербито с ЦСКА

Още проблеми за Славиша Стоянович

"Разучили сме добре техния отбор, анализирали сме и нашите грешки и се надявам да не ги повтаряме и да спечелим. С какъвто и състав да излезем и играем е ясно, че всеки може да замени всеки. В този полусезон се случиха много неща, а повечето бяха негативни. Имаше мачове, в които играехме добре, а губехме. Така беше срещу Лудогорец в Разград, където загубихме с нелепа грешка. Там се представихме добре. Дори и с други отбори, които не са толкова напред в класирането, изпитвахме трудности. Всеки мач играем и с млади момчета, но е най-важното да играем без страх. Видях припряност, което е недопустимо да изглеждаш така и да играеш със страх", добави още той.

"Положително е да има стабилност в Левски с подписването на този нов спонсорски договор. Договорът ми свършва в края на сезона, но не само на мен, а на 80% от момчетата в отбора. Предстоят разговори и тогава ще решаваме - къде, как, с кого. Важното е Левски да е добре. Всичко останало е преходно и продължава", каза капитанът на "сините".

Още фенове на Левски надъхаха отбора преди дербито с ЦСКА

Още фенове на Левски надъхаха отбора преди дербито с ЦСКА

От "Ултрас Левски" посетиха тима на "Герена"