Съвместната кампания на ПФК Левски и Тръст "Синя България" "Учи с "Левски" записа нов голям успех, след като втората среща от инициативата бе посетена от над 50 деца и техните семейства.

Те се срещнаха с един от най-емблематичните "сини" привърженици Петър Димитров, който пренесе децата в неповторимите времена на мъжеството, духът и зараждането на непреходните левскарски ценности. Поговорихме си за личните преживявания и срещи с великите играчи от миналото, а след края на срещата присъстващите бяха зарадвани от Станислав Костов, който раздаде автографи на всички и поднесе на децата подаръци от нашите партньори - ФЮТ и "Cakey Bakey".

"И този път обратната връзка, която получихме бе повече от вдъхновяваща. Децата взимаха участие, отговаряха на въпроси, питаха, а повечето от тях зададоха и въпроса "кога ще се видим пак".

Това, скъпи левскари, ще се случи съвсем скоро. Както вече обявихме събитията от кампанията, обърната изцяло към най-малките, ще се провеждат преди домакински двубой на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов", когато денят и часът на срещата предразполагат това.

Левски приема Локомотив (Пд) на "Герена" в двубой от Елитната юношеска група

Левски приема Локомотив (Пд) на "Герена" в двубой от Елитната юношеска група

За зрители ще бъде отворен единствено сектор В

Срещите ще са насочени към деца до 12 годишна възраст и ще протичат в рамките на до 45 мин., така че да им бъде забавно, приятно и комфортно. Да бъдат увлечени в любовта към клуба и играта. Защото в основата на желанието на клуба е да спомогне за тяхното израстване като достойни българи, използвайки светлия пример на героите от миналото.

Подробности за деня, часа, темата и специалния гост на следващата среща от кампанията "Учи с "Левски" ще бъдат обявени допълнително.

Ще ви очакваме!

Елате на "Герена", за да учим и да се забавляваме заедно!", пишат от сайта на "сините".

Станислав Костов ще зарадва децата на предстоящата среща „Учи с Левски“

Станислав Костов ще зарадва децата на предстоящата среща „Учи с Левски“

"Ще си говорим за левскарския дух и идентичност"