От Левски обявиха, че кампанията на клуба "Учи с Левски" ще гостува във Велико Търново в деня на мача на "сините" срещу Черно море. Той ще се проведе на 11 февруари от 17:30 часа на стадион "Ивайло".

Ето какво гласи съобщението на 26-кратните шампиони:

"Левскари, с удоволствие ви съобщаваме, че "Учи с "Левски" ще гостува във Велико Търново в навечерието на домакинския мач на "сините" срещу "Черно море", който ще се проведе на 11 февруари от 17.30 часа на стадион "Ивайло".

Съвместната кампания на ПФК "Левски" и привържениците на клуба, обърната изцяло към децата, отправя любезна покана към най-малките жители на старата столица, техните родители, както и всички гостуващи левскари, които биха искали да посетят срещата, да заповядат на 10 февруари, петък, в 18.30 часа в Общината на адрес: площад "Майка България" № 2.

Събитието ще стартира в 19.00 часа, а темата на разговора ни ще е свързан със "синята" легенда Георги Аспарухов и неговата неразривна връзка с Велико Търново, последния гол на незабравимата деветка и линията между "Етър" и "Левски", начертана от игралите в двата клуба големи български футболисти.

Разказите ще бъдат изложени от началния учител Красимир Тодоров, а специален гост на събитието ще е помощник-треньорът на "Левски", легенда на "сините", "Етър" и националния отбор - Цанко Цветанов. В края на разговора всички присъстващи ще имат възможността да се снимат и вземат автографи, а както досега, нашите партньори и изкусни сладкари от "Cakey Bakey" са подготвили специални изненади за най-малките.

"ПФК Левски" изказва своята благодарност към кмета на Велико Търново инж. д-р Даниел Панов, който предостави безвъзмездно залата, в която ще се проведе събитието.

Елате, за да учим и да се забавляваме заедно!

Само Левски".

Във Велико Търново вярват, че могат да опровергаят Мъри

Във Велико Търново вярват, че могат да опровергаят Мъри

Чистят терена