Бившият треньор на ЦСКА и Левски - Георги Василев коментира Вечното дерби, спечелено от "армейците" с 2:0. Ето какво каза Гочето пред "Тема Спорт":

"ЦСКА се справи с напрежението от необходимостта от задължителна победа. Мачът не очарова. Левски бе по-добър през първото полувреме, но Станислав Костов бе напълно опазен. През втората част ЦСКА започна да действа по-мотивирано. Показа, че е по-готов за успеха. Левски ставаше все по-слаб. След като получи гол, започна постоянно да центрира топката. Миланов и Горанов бяха прекалено нервни.

ЦСКА бе по-стойностният отбор. Този, който повече знаеше какво да направи,  за да стигне до трите точки. Има и по-добри изпълнители. Такъв е Тиаго. ЦСКА спечели заслужено. Сега много хора ще кажат, че са вкарали първия си гол с първия точен удар, при това с рикошет. Усещаше се, че в тези моменти ЦСКА започва да настъпва. Левски пък се загуби тотално. Валери Божинов беше показван от камерите повече на скамейката, отколкото на терена... Райнов също се включи слабо", кометира той.

ЦСКА победи Левски с 2:0 и съхрани надеждите си за титлата в Първа лига

Левски не сложи край на "червената" мечта, ЦСКА взе голямото дерби и продължава битката за титлата!

"Армейците" триумфираха с 2:0, последният кръг на Първа лига ще реши шампионския им спор с Лудогорец