Бруно Акрапович е в списъка, от който ръководството на Левски ще избира нов треньор за следващия сезон. Босненският специалист, който спечели две купи на България и Суперкупа начело на Локомотив (Пловдив), а след това премина в ЦСКА, за да постигне и там впечатляваща победа с 3:1 над Рома в групите на Лига Европа, в момента е без работа. Той за последно водеше кипърския Акритас, а след като си тръгна от България имаше своите периоди в Шкендия Тетово и Ал Уехда в ОАЕ. От "Герена" контактуваха с Акрапович и по повод трансфера на последното си ново попълнение - испанецът с марокански корени Джевад Ел Джемили, който пристигна именно от кипърския му клуб.

Сега мениджъри от Германия са се свързали с ръководството на Левски, за да предложат посредничеството си при евентуални преговори с Акрапович. 

Чуждестранен треньор поема Левски, Топузаков получава директорски пост

Чуждестранен треньор поема Левски, Топузаков получава директорски пост

Топчо ще води детско-юношеската школа

Към момента собственикът Наско Сираков не иска да избързва с решението кой ще поеме отбора за следващия сезон. Легендата е категоричен, че иска "добър и футболно грамотен специалист", на който ще повери и цялата отговорност по селекцията.

Лъчезар Танев търси по поръчение на Сираков подходящ вариант от Испания. Все още е най-вероятно оттам да пристигне реалният наследник на Станимир Стоилов, пише "Мач телеграф". Собственикът на "сините" не пожела да коментира конкретни имена, но потвърди, че са му предложени доста варианти и ще направи всичко възможно, за да вземе най-доброто решение.