Привърженици на Левски се докоснаха днес до Купата на България в Петрич, а трофеят беше донесен в южния град от изпълнителния директор на клуба Ивайло Ивков.

Десетки фенове от всички възрасти днес се събраха в градския парк на южния град, за да се докоснат до купата и да се снимат с нея.

За БТА Ивков каза, че поканата е дошла от местния фен клуб на отбора "Блу бойс Петрич", благодарение на чиято инициатива тази вечер бе открит и първия паметник на Апостола на свободата в града.

Изпълнителният директор на ПФК Левски посочи инициативността на местния клуб от привърженици на отбора, които са събрали сумата от близо 30 хиляди лева за пет години. "Представете си, това не е за ден и два, не е кампанийно, колко убедени са тези хора и каква е тяхната любов към Апостола на българската свобода", каза още Ивков.

На въпрос на БТА каква сила са феновете, изпълнителният директор на клуба отговори, че това е най-голямата сила, без конкуренция. "Вие го виждате през тези месеци, кампанията "Левски е вечен", новото сдружение "Левски на левскарите", изобщо този ентусиазъм, който идва от хората, считам, че за нас е проблемът, ръководство и екип да откликнем и да отговаряме на очакванията.", каза Ивков.

Френски отличник свири Левски - ПАОК

Френски отличник свири Левски - ПАОК

Жереми Пиняр загря с мачове в Южна Корея