Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков даде подробен отчен на проходите и разходите на тима в последните месеци. Ръководителят обясни, че към момента при "сините" всичко е платено и единственият, който има да получава пари е старши треньорът Станимир Стоилов. 

"Ще направя кратък отчет. Всички тук сме пределно концентрирани, не е време за много приказки. През цялото време водим преговори с кредитори. Правим решителни, важни стъпки за лиценза, нещо което беше немислимо в края на октомври. Поехме клуба при 4000 лв в касата на клуба и 4 неизплатени заплати. От няколко дни, поне до 20-ти този месец, няма неизплатена заплата, с изключение на Стоилов. Оценката от последните месеци е отлична.

Резултатите са отлични. Клубът се преобразява. Бяха осигурени най-добрите условия за подготовка, около 150 000 евро. Цената си струваше, разполагаме с млад състав, който ще се развива много. Една от най-важните теми, лично за мен е организирането на кампанията "Левски е вечен". На 19.02 кампанията достигна своя връх към момента, само тогава в касата постъпиха 200 000 лева. Заедно се поклонихме пред Апостола и направихме шествие. Когато сме заедно, няма лимити.

Иво Ивков ще направи специално обръщение утре

Иво Ивков ще направи специално обръщение утре

В 19:14 часа

Поздравления, приятели. Поклон. За един месец, това което платихме - Заплати 358 000 лев, 35 000 лева към НАП. Разходи за първия отбор - 100 000 лева. Разходи по дела - 131 000 лева. Месечните вноски към Хубчев и щаба - 97 500 лева. Благодарим на феновете и на нашия спонсор "Палмс Бет", от които дойдоха 2 милиона лева. Наско Сираков не само стоически издържа периода от придобиването на акциите, не само стана архитектът на успехите, но предостави и 250 000 лева като заем безлихвен. Това беше в отчаян период от лятото до края на годината", заяви Ивков.