Новото попълнение на Левски - Ивелин Попов говори пред клубната телевизия относно провеждащата се "синя" подготовка в Боровец. Попето допълни, че винаги му е приятно да работи със Станимир Стоилов:

"Обстановката е много добра. Много е приятна за работа. Чувствам се наистина страхотно и зареден с положителни емоции. Нищо непознато няма. С много хора се познавам, с други се запознавам тепърва. В Балкана за мен се води много добра подготовка. Климатът е добър, приятно се тренира. Терените са в добро състояние.

Винаги е приятно да се работи със Стоилов. Когато се работи, се работи. Той обича да се майтапи с футболистите, запазил го е това. Много добре и много лесно се работи с него. На момчетата от Академията казвам, че за тях е голям шанс на тази възраст да бъдат част от първия отбор на Левски. Давам им съвети да работят много повече на тренировки, както и в мачовете, за да играят за големи отбори. Даже вчера играх мач с момчета от Академията и съм приятно изненадан.

Знаете много добре, а и треньорът го повтаря постоянно, че целите на Левски трябва да са най-високите. Аз не се разграничавам от това. Очаквам с нетърпение неофициалния си дебют. Подготовката е време, през което да се усъвършенстваме".

Левски тренира без Ноа Сонко Сундберг

Левски тренира без Ноа Сонко Сундберг

Бранителят се прибра в Швеция за медицински прегледи