Офанзивният футболист на Левски Ивелин Попов не спира да тренира, въпреки че е в почивка. Бившият капитан на националния отбор държи да бъде в отлична кондиция за старта на зимната подготовка. Вчера Попето пусна видео от своя тренировка за сила на краката във фитнеса.

Преди дни той разпространи и клип как се готви под снега на стадиона в столичния квартал Драгалевци. Явно е, че 35-годишният Ивелин иска да се докаже пред критиците. Само така можем да си обясним и написаното преди дни в една от социалните мрежи.

"Ветеран-войник, участвал в множество битки, обикновено е с множество медали и отличия, особено ако е бил на футболното поле последователно близо нищожните 20 години, 12 от тях в чужбина! Ако този ветеран е решил да се включи и да подкрепи нечия битка, залагайки името и репутацията си, титлите и отличията си, признати в чужбина, където естествено не разбират от нищо... То вероятно компромисът и идеалите са от негова страна!!!! Вечно ваш, Ветерана!", гласеше постът на Попов.

През кампанията Ивелин бе преследван от контузии. Той получи травма още по време на подготовката, а след това няколко пъти влиза в лазарета. Бившият национал изигра общо 16 мача за сините през есенния полусезон, в които реализира 3 гола.

Треньорът Станимир Стоилов разчита много на опита му и обеща, че Попето ще покаже много по-добра игра, след като направи добра зимна подготовка, пише "Тема Спорт".

Паспорт спира защитници за Левски

Паспорт спира защитници за Левски

Ако "сините" вземат защитник, то той трябва да има и паспорт от ЕС