Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков призова всички фенове на "сините" да подновят своите членски карти. Той разкри, че предстоят разговори между 26-кратните шампиони и НАП.

"Искам още веднъж да призова всички за една невиждана активност в новата ни кампания. Клубът ни има нужда от подкрепа в този момент. Най-важният ни капитал и партньори са нашите привърженици.

Тази уникална кампания, която стартира миналата година, трябва да се доразвие. Моля всички, които имат членски карти, да ги подновят и се надявам да привлечем нови съмишленици. Сигурен съм, че клубът в даден момент ще се отблагодари на феновете по подобаващ начин.

Ако нямам яснота за какво ще бъдат използвани средствата, нямам работа тук. Ще ги използваме за най-належащите нужди, да получим глътка въздух, така че клубът да няма проблем с лицензирането и да започнем Ренесанса в Левски. Ако не започнем печеленето на купи и титли, то поне да бъдем в битката за тях.

Ще бъдат използвани по много направления, най-вече за оцеляването на клуба. Едно от приоритетните ни задължения е плащането към НАП. Имаме огромни ежемесечни средства, които трябва да изплащаме. С кампания като тази трябва да покажем какъв силен инструмент е Левски. По този начин да привлечем още партньори, които да ни помагат.

Ние ще ангажираме и дарителска кампания, за да направим всичко възможно да се обърнем към най-близките си. Ако сами не се хванем за яките и не се издърпаме от това положение, трудно ще ни повярват и бъдещи партньори.

Тогава ще можем да покриваме не само текущите задължения към НАП, а директно да ликвидираме дължимото. Моята цел е да осигуря финансова стабилност. Апелирам за доверие към нас. Наясно сме, че ще бъдем под кръстосан огън. Ще имаме разговори с НАП.

Иска ни се час по-скоро да има редовно правителство, с което да успеем да се договорим за концепцията за бъдещето на клуба. Това ни е приоритет, но да не забравяме, че имаме и други кредитори", каза Ивков.

Станимир Стоилов: Левски има нужда от помощ

Станимир Стоилов: Левски има нужда от помощ

Тази кампания ще пожъне отново успех, споделя Мъри