Защитникът на Левски Иван Горанов коментира пред "Канал 3" състоянието на отбора след напускането на Делио Роси и успеха с 1:0 над Ботев (Пловдив). Бранителят получи травма, която ще го извади от игра за близо 3 седмици.

"Ако всеки сезон се взимат по десет нови футболисти, трудно ще се получат нещата. Радостно е, че съхранихме основната част от отбора. Първенството, че е интересно тази година. Вярвам, че ще успеем да се преборим за нещо значимо. 

Не съм обиден, че Роси не си взе довиждане с нас. Явно така е преценил. Може да е имал някакви ангажименти. Пожелавам му да е жив и здрав и всичко най-добро. 

След победа е по-лесно, но след загуба се вижда дали има колектив в отбора. Дали има мъже с характер, който след тежко поражение ще се вдигнат и ще се обединят. Мисля, че в момента сме по-обединени от преди. 

Смятам, че всеки един от чужденците вече е наясно какъв клуб е Левски. Виждаме, че променят начина си на работа. Мисля, че ще успеем да постигнем добри резултати тази година", заяви Горанов. 

Левски загуби един от лидерите си за поне три седмици

Левски загуби един от лидерите си за поне три седмици

Иван Горанов е с контузия