Защитникът на Левски Иван Горанов коментира подготовката на "сините" и новите попълнения. Левият бек изрази мнение, че дошлите играчи през тази зима ще вдигнат класата на тима и ще помогнат за изпълнението на целите през този сезон.

"Условията са перфектни. Всички сме концентрирани в тренировките. Аз се чувствам добре и мислим за предстоящите мачове. Тренираме тактически и физически. Трябва да се сработим малко игрово сега през последната седмица. 

Ние работим доста време с Делио Роси. Вярваме, че ще имаме много поводи за радост през този сезон. 

Треньорът ни обясни, че ще е доста тежко в контроите, тъй като тренираме и преди мачовете. Важното е да се сработим като отбор и да изпълняваме тактическите указания. Важните мачове са официалните. 

Неприятно е да загубим от отбор като Хибърниънс. Гледаме да забравим тази загуба и да извадим само позитивите. Излизаме във всеки един мач напълно сериозни и концентрирани. Няма значение с кой отбор играем. 

За мен е важно как се подготвяме ние. Не се интересувам от другите отбори. Има доста мачове, всичко може да се случи. Готвим се за мачовете с ЦСКА и ги чакам с огромно нетърпение. 

С новите футболисти ще се вдигне класата на отбора и ще помогнат да гоним високите си цели. Трябва да има конкуренция, за да може всеки да се развива. Ще приветствам евентуален мой конкурент и който е по-добър, той да играе", заяви Горанов пред Диема спорт. 

Делио Роси върна Габриел Обертан в състава на Левски

Обрат: Върнаха Габриел Обертан в състава на Левски

Французинът е сред титулярите за контролата с Флориана