Бранителят на Левски - Иван Горанов сподели, че чувството да бъде капитан на тима е уникално. Юношата на "сините" е уверен, че през този сезон столичани са далеч по-силен отбор. Според него "виновник" за това е старши-треньорът Славиша Стоянович.

Горанов разкри, че всички футболисти на отбора се опитват да попият колкото се може повече от класата на Габриел Обертан.

"Капитан съм на Левски, а дали са чужденци или българи - няма значение. Чувството да си капитан на Левски е уникално. Огромна чест е за мен и съм щастлив, че в момента съм капитан и се радвам за това нещо. В момента сме по-силен отбор, макар че няма промяна във футболистите. Новият треньор Славиша Стоянович промени доста към позитивно нещата. По-силни сме в момента от миналата година, когато не бяхме постоянни, докато сега държим добро ниво и се опитваме да го подобряваме", заяви Горанов в специално интервю пред колегите от "Блиц".

" В Левски, опитваме се да попиваме от Обертан, който е играл на доста високо ниво, да попиваме и да се подобряваме, стремейки се и ние да достигнем това високо ниво, което всеки желае да постигне в даден етап от кариерата си. Но трябва много работа, това е истината".

"Радвах се доста на играта на Мартин Петров. Правеше ми доста приятно впечатление, Бербатов също. Много добри футболисти, които са прославяли България".

Левски пое в правилната посока

Левски пое в правилната посока

"Сините" показаха, че са готови да се борят за шампионската титла