Голмайсторът за Левски в двубоя с Ботев (Пловдив) Илиян Стефанов говори след победата на своя отбор срещу "жълто- черните" с 1:0 на стадион "Георги Аспарухов" в мач от 13-ия кръг на efbet Лига.

"Победата беше невероятна, защото се получи страхотен мач. Успяхме да изпълним всичко, което изискваше треньорът от нас. Победата е много сладка. Поздравявам този добър отбор на Ботев Пловдив", започна Илиян Стефанов.

"Ние се стараем постоянно да създаваме положения, а вкарването е въпрос на концентрация. Работим по тази фаза от играта ни. Всеки иска да вкара гол и всеки иска отборът да победи", каза Нани.

За взаимодействието си с Ивелин Попов и какво е научил от него, офанзивният играчи добави: "Той има невероятна кариера. Доказал се е с името си и в клубните си отбори, и с националния отбор. Много добре се разбираме".

"Готови сме да се справим със сгъстената програма. Левски мисли за своите мачове и за това, което трябва да изиграе. Не се интересуваме от резултатите на другите отбори", завърши той.

Ивелин Попов: Посвещавам трите поредни победи на Билал Бари

Ивелин Попов: Посвещавам трите поредни победи на Билал Бари

Той не забрави контузения си съотборник