Новото попълнение на Левски - Илиян Стефанов говори пред колегите от "Блиц", където сподели имало ли е трудности за преминаването му от Берое на "Герена" като свободен агент. Ето какво каза той:

"Усещането е фантастично. Аз съм играл в Левски от 6-годишен до 16 г. Но единствената частица от пъзела беше това, че нямах мач за първия отбор, тъй като доста малък потеглих в чужбина - на 16 г. Вчера усетих уникално чувство, еуфория. Феновете ме приветстваха. Стъпването на терена, дори с първата крачка на терена ме приветстваха. Това ще остане вечен спомен.

Една от малкото грешки на новото "синьо" ръководство

Една от малкото грешки на новото "синьо" ръководство

Декларацията срещу съдията Ел Хатиб беше дребнава и ненужна

Точната дума са колективните цели. Всеки в отбора разбира позицията, в която е Левски. Ситуацията, обстоятелствата и това, срещу какво трябва да се изправим. Заедно трябва да излезем от това нещо, да гледаме напред - в перспектива. И да не спираме да побеждаваме.

Скандали не мисля, че е имало. Дори до една страна нещата станаха дипломатично, защото постоянно са се водили разговори. Знаете, че в Берое се случиха някои неща, с ръководството, със собствеността. Постоянно са водени разговори. Тук е важно да подчертая, че не е имало липса на диалог. Дори беше в повече. Обясних на клуба, че имам личен проблем, който е свързан с огромна за мен важност в София. Не искам да казвам, личен проблем е. Разговарях с ръководството, с треньора, трябваше да се случи просто. Скандали не е имало. Тренирах с отбора, изпълнявах всичко на 100 процента. Продължавах да съм първи в съблекалнята, тренирах допълнително. Очаквам днес или утре двата клуба да излязат с позиция. За скандалите - не отговаря на истината.

За Стоилов няма какво да говорим, той е сред българските треньори с най-големи успехи. Останах много впечатлен от човешките му качества, защото винаги проявяваше една емпатичност, въпреки че ситуацията при мен не беше цветуща преди да дойда в Левски. Отнасяше се много окуражително. За мен е огромен дар да тренирам при Стоилов. Той е реализиран човек".

Скритият идол

Скритият идол

Димитър Костадинов тепърва започва да блести в Левски