Илия Юруков ще бъде налаган в първия състав на Левски през новия сезон. До този момент в своята кариера той има 35 мача за първия тим, но все още не е вкарал гол. Юруков даде интервю за "Дарик" радио.

"Подготвяме се и мислим за първия мач. Надявам се да играя все повече, но това зависи от треньорското ръководство. На нас не ни влияе какво мислят за нас другите отбори. Дали ни подценяват или не? Не сме никак лош отбор, но трябва да го покажем по време на мачовете.

Ние сме сигурни, че най-големият клуб в България ще се оправи. Рано или късно това ще се случи.

Знам, че Георги Тодоров ще ми помогне да израстна. Познаваме се отдавна с треньора. В клуб като нашия конкуренцията винаги е голяма. Аз правя всичко възможно, за да се преборя и да играя, но това се решава от треньорите ни. Тиам е един много добър футболист и мисля, че ми помогна да израстна, докато беше част от Левски.

Валери Божинов много го уважавам. Той е много голям човек. Не говоря само за футболните му качества. Той винаги много ми е помагал да се развивам и като футболист, а и като човек. Надявам се да остане при нас, защото може много да ни помогне като колектив и настроение в отбора, а и като играч. Той е свързан с всеки в отбора без значение от възрастта на футболистите. Това е така, защото е много добър човек.

Берое е добър отбор, в който играят добри футболисти и имат много добър треньор, но ние ще дадем всичко от нас, за да се поздравим с победата. Нашият отбор не никак слаб. Проблемите ни не могат да ни се отразяват в мачовете. Ние ще се борим за първите места, не говорим въобще за оставане в групата и такива работи", каза Илия Юруков.

Тома Даске: Още преди да подпиша с Левски знаех, че е "Отбора на народа"

Тома Даске: Още преди да подпиша с Левски знаех, че е "Отбора на народа"

Новото попълнение на "сините" даде първото си интервю