Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика и съпруга на Наско Сираков - Илиана Раева разкри, че мажоритарният собственик на Левски работи по План А за спасението на клуба, но в крайна сметка той има и готов План Б.

Ето какво написа Раева в официалния си профил във Фейсбук:

"Пийте вода от Извора

В момента Наско работи основно по План А, но за успокоение на "синята" общност има и готов План Б

Р.С. Консулт:

"Управляващото дружество Р.С. Консулт, което е със сключен договор за управление с ПФК "Левски" и е част от групата компании Palms Bet, в която участва и генералният спонсор на клуба, внесе вчера предложение към Надзорния съвет за финансиране на клуба. Предложението се явява част от дългосрочната стратегия за развитието на "Левски", която бе представена на мажоритарния собственик на клуба при сключването на Договора за управление още през 2021 г., а впоследствие бе комуникирана и по време на публични срещи.

Предложението визира емитиране на допълнителен пакет акции, с които да се финансира клуба за изплащане на задължения към НАП. От управляващото дружество обясниха, че това би дало възможност в кратки срокове да започне обслужване на стари, просрочени задължения към приходната агенция.

Емисията акции трябва да се одобри от Общото събрание на акционерите на ПФК "Левски", което следва да се свика по установения ред, след което процедурата по емитирането може да започне в най-кратки срокове.

Още с встъпването си в управлението преди година Р.С. Консулт предложи дългосрочна стратегия за развитие на ПФК "Левски". Стратегията включва привличане на стратегически инвеститор, както и още няколко варианта за финансиране, между които и имитирането на нова емисия акции".

Левски наказан само с едно домакинство и 6000 лева

Левски наказан само с едно домакинство и 6000 лева

Заради боя след мача със Славия