Бившият футболист на Левски Илиан Стоянов коментира случващото се на "Герена" в предаването "На Ринга" по 7/8 ТВ. Коловати сподели очакванията си и за дербито с ЦСКА.

"Следя случващото се в Левски. Там изкарах 5 години. Мечтата ми от малък бе да играя там.

Моята позиция е такава, че твърдо заставам зад Божков. Не ме интересува дали е плащал такси и данъци. Важното е Левски да е добре! Наля доста пари през последната година. Негови лични пари, които не са под формата на заеми, а като дарения. 

Видяха, че клубът се оживи, започна да взима по-добри футболисти, да се връщат пари. Нещата потръгнаха и изведнъж решиха, че едва ли не трябва да затрият Левски. 

Феновете според мен са разделени. Едните са зад Божков, а другите зад Левски. Но ти щом си зад Левски, трябва и да си зад собственика. Без значение какъв по произход е. Важното е Левски да е добре, да се плащат заплати. 

След Батков е пълен потоп. Всички бяха собственици на кредити. Левски ставаше на минус. От една година се наляха доста пари.

Не познавам Божков, но заставам зад него. Човекът искаше да направи нещо. Бяхме в кома, пред фалит, сега се очертава пак нещо такова.

Не си и помислям дори, че може да минем по пътя на ЦСКА. Трябва човек от ранга на Божков да поеме Левски. За 2-3 години да се стабилизира. Такъв вариант с акциите във феновете няма как да стане. Какво ще ги правят тези акции? Сто човека акционери, сто различни мнения.

Божков е милиардер. Според мен може да издържа Левски и без тези пари от лотарията. Ако съм на мястото на г-н Божков, ще остана в Левски. И бе тези пари мога да изпълня плана, който съм начертал. Когато направи Левски шампион и вземе купата, тогава всички фенове ще са зад него.

Вечно дерби? По мое време Левски много трудно играеше срещу Литекс. Това в кръга на шегата. Малко гледах мачовете в Турция. От ЦСКА не се интересувам как играят. В такива мачове няма фаворити. Важно е да си мобилизиран. Този мач е много важен. Ако Левски го вземе, остава в играта", заяви Коловати.

Артим Шакири пред ТОПСПОРТ: ЦСКА ще победи Левски, "червените" фенове са номер 1! Няма други като тях!

Артим Шакири пред ТОПСПОРТ: ЦСКА ще победи Левски, "червените" фенове са номер 1! Няма други като тях!

"Ще дойда на "Армията" в края на март"