Фенове на Левски се обърнаха с отворено писмо до бившия футболист и треньор на отбора Петър Хубчев. Влязоха в ролята на психолози. Опитаха се да му вменят някаква вина за евентуален фалит на клуба. Защото си търси заработените с честен труд пари. Съмнявам се специалистът да се трогне.

След като така притискат Хубчев, да кажат Станимир Стоилов взел ли си е чаканите 70 000 лева от Левски? Взел ли ги е с лихвите или не е?

И още нещо, след като вече започна селекцията, която е ориентирана към привличането на чужденци, значи пари при "сините" има. Едва ли чужденец ще дойде да играе у нас за жълти стотинки. Щом пари има, първо трябва да се погасяват задълженията. Както каза и Наско Сираков още в началото. Когато задълженията се погасят, тогава да правят селекция. Нали щеше да се разчита на юноши, на децата на Левски? Както е тръгнало, догодина пак ще гледаме интернационален отбор на "сините". А пари нямало...

Интересно е защо от Левски спряха отчетите за приходи и разходи. Месечните такива. Преди публикуваха вноските си към НАП и откъде идват средствата. Беше прозрачно, пак по обещание на Сираков.

Няма как име като Петър Хубчев да бъде изкаран едва ли не гробокопач на Левски. Едва ли много се е трогнал от въпросното писмо. Знаем го какъв характер е, германският стил му е изписан на челото. Но защо и да са трогва? Някой от написалите писмото дали би работил година за "мерси"? Едва ли...

Петър Хубчев: Нахално е да ме питате за Левски, не съм видял писмото на феновете

Петър Хубчев: Нахално е да ме питате за Левски, не съм видял писмото на феновете

"Не искам да коментирам"