Четири дни преди старта на подготовката Левски все още не е осъществил трансфер. "Сините" се разделиха с 11 чужденци, но до момента не е пристигнал техен заместник, пише "Тема спорт". Столичани единствено удължиха договора на вратаря Николай Михайлов. 

Липсата на нови попълнения до момента не притеснява новия треньор Петър Хубчев. Специалистът държи новите играчи да спазват перфектно тактическа дисциплина. Това е и основната причина част от предложените му играчи от румънския мениджър Джовани Бекали да бъдат отхвърлени. 

ТОПСПОРТ единствен Ви съобщи, че "сините" са се отказали от халфа Диего Фабрини, защото бившият национален селекционер не е одобрил играта му без топка и в дефанзивен план. Новината бе потвърдена след това и от самия Бекали в интервю за нашата медия. Италианецът вече е играч на ЦСКА. 

По същата причина малко вероятен е трансфер на нападателя Денис Алибек. Играчът на Астра също не обича да се връща и да помага в защита.

Футболисти, дошли от Румъния, не виреят на "Герена"

Футболисти, дошли от Румъния, не виреят на "Герена"

Левски отново е на път да повтори стари грешки

Бекали не е успял и да се разбере с няколко от футболистите, хванали окото на Хубчев. Поради това, импресариото е отстранен от трансферите в Левски. Преговорите вече ще бъдат водени от Павел Колев и самия наставник, информира "Меридиан мач". 

От "Герена" разкриха пред ТОПСПОРТ, че Хубчев и помощниците му действат ударно около селекцията и гледат потенциални попълнения по цял ден. Очаква се столичани да представят поне един нов в следващите дни.

Петър Хубчев спрял трансфер на Диего Фабрини в Левски

Петър Хубчев спрял трансфер на Диего Фабрини в Левски

Италианецът трудно щял да повиши класата на "синия" тим