Наставникът на Левски - Петър Хубчев остана много доволен от днешната проверка между "сините" и Зенит, завършила със загуба 0:1. Според него днес вековниците са играли като отбор и похвали отношението на всички свои възпитаници към проверката. Специалистът отново призна, че тимът му има сериозни проблеми в предни позиции.

По време на интервюто си пред "Диема", Хубчев се ядоса доста на въпрос от наш колега, който реши да го попита дали има шанс Валери Божинов да бъде върнат в "синия" клуб.

"За нас контролата беше повече от добра. Супер доволен съм, че стартирахме с два такива мача. Днес ни се получи малко по-добре. Вижда се отношението ни към мача.Вече е съвсем друго. Напротив, мисля, че двама -трима от младите футболисти бяха стреснати от името Зенит, но радостното е, че бързо го преодоляха".

"Да не бързаме с израстванията. Имаме проблеми в атака. Надявам се, че до един-два дена да има решение по въпроса. Днес играхме повече като отбор. Ние чакаме няколко човека. Пише се за доста хора. Политика на клуба е да не говорим за трансферите. Не знам как да отговоря на този въпрос за Валери Божинов".

"Имаше добри изяви Миятович. Вратарският пост обаче е такъв, че с една грешка всичко отива по дяволите. Смятам, че ще се получи конкуренцията между него и Михайлов".

Левски загуби от Зенит (Санкт Петербург) с 0:1 в контрола

Левски затрудни максимално Зенит, но загуби от руския шампион с 0:1

Второ поражение за "сините" в Австрия