Шефът на НКП на Левски - Степан Хиндлиян за пореден път дискутира липсата на каквато и да е яснота в управлението на "сините".

"Отливът на публика може би се дължи на това, че продукцията е слаба, че я няма магията, че отборът няма какво да покаже. Може обаче да се дължи на това, че сме станали едни мрънкачи, че сме се разглезили и затова не посещаваме мачове на любимия си отбор", започна Хиндлиян.

"Нямам никакви очаквания за Общото събрание на 3 февруари. Не съм член на УС от 31 август 2016 година. Нека сега хората се замислят има ли нужда от фенове в УС. Веднага се съгласявам, че ако печелим две титли на всеки 3 години, и играем в Европа поне до Нова година, тогава феновете нямат абсолютно никакво място в управлението. Но в тази ситуация на несигурност, когато месец и половина трябва само да гадаем какво ще се случи на 3 февруари, замислете се дали не е необходимо феновете да са във властта, най-малкото, за да има информация по тези въпроси".

"Участието ни във властта не е самоцел, нито пък са водени някакви разговори да се завръщаме там. Просто трябва да има повече прозрачност и яснота какво се случва. Уважавам г-н Русев и хората около него, но те трябва да се държат повече като собственици, които се борят за Левски", завърши шефът на организираните фенове.