Димитър Димитров - Херо отдели внимание и на българските медии, след като по-рано през деня дискутира със sports.kz има ли вариант да поеме столичния Левски.

Специалистът не скри, за подобна възможност и пред колегите от "Дарик", но категорично опроверга, че скоро да е говорил с изпълнителния директор на "сините" - Павел Колев. За последно това се е случило през декември.

Димитър Димитров: Освен Левски имам и други оферти

Димитър Димитров: Освен Левски имам и други оферти

"Сините" искат Херо за спортен директор

Димитров е на мнение, че към този момент се чувства далеч по-силен като наставник, отколкото евентуално във функцията като спортен директор.

Михаил Вълчев за чужденците в Левски: Само Холмар ни е нужен

Михаил Вълчев за чужденците в Левски: Само Холмар ни е нужен

"За Паулиньо и Тиам съм на кантар"

"До този момент никой не е разговорял с мен относно Левски. В най-близко бъдеще една почивка ще имам. В последните няколко месеца има много напрежение, много нерви в бившия ми клуб в Павлодар. Мисля, че има нужда да презаредя батериите и да си отдъхна. Това ще бъде за по-добра бъдеща работа, която ми предстои."

"Не сме разговаряли с Павел Колев изобщо. Последният разговор, който водих с него беше някъде декември месец, когато бях почивка. Просто ме питаше как стоят нещата и моето бъдеще дали ще е в Павлодар или не. Не е имало никаква конкретика. А за това, че ще ставам спортен директор на Левски не знам може би измислица или презумпция на някои хора, които не са разговаряли изобщо с мен".

Еркебулан Сейдахмет виси и за Черно море

Еркебулан Сейдахмет виси и за Черно море

Казахстанецът продължава да тренира на облекчен режим

"Аз бях за един ден само в Ботев. След като Мъри си тръгна и аз бях казал, че ако той си тръгне и аз си тръгвам, затова колкото и парадоксално да звучи аз бях за един ден само там. Може би човек с натрупването на опит, рутина е готов и за едното и за другото. Но аз лично, ако трябва да бъда честен се чувствам много по-силен на терена."

На въпрос за разминаването между него и Левски на няколко пъти в последните години, Димитров заяви: "По много причини. Не мога да кажа, че вината е била в тях или в мен. Бяха комплексни нещата. Но сега никой не е разговарял с мен, така че няма какво да коментирам".

В Германия: Илия Груев е вариант за Левски

В Германия: Илия Груев е вариант за Левски

Имал опция и за националния отбор